Om Ergomore - Ergomore
270
page-template-default,page,page-id-270,bridge-core-2.7.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-25.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Om Ergomore

Ergomore är Jan-Erik Ståhl och Jan-Erik Ståhl är Ergomore.

 

1983 tog jag min examen som legitimerad sjukgymnast, innan dess arbetade jag 5 år som lagerarbetare i ett fryshus, som elevassistent och skolfritidsledare. I 7 år arbetade jag som behandlande sjukgymnast inom ortopedisk medicin innan jag hittade min grej, jag ville jobba som ergonom. En kort tid var jag verksam inom den traditionella företagshälsovården, men märkte snart att det inte var min ”bag”. Så det vara bara att starta eget.

 

Min styrka som ergonom är min långa erfarenhet, min syn på helhet och inte enbart på centimetrar, min nyfikenhet och min förmåga att snabbt se vad som behöver göras, och hur man kan göra det. I mina utbildningar påtalar jag egenansvaret för medarbetarna, men även arbetsgivarens ansvar för arbetsmiljön. Jag räds inte att vara obekväm, hur ska det annars bli någon förändring, men allt sker med glimten i ögat och med full respekt för mina deltagare och uppdragsgivare.

 

Under årens lopp har jag byggt upp ett stort nätverk av andra mycket kompetenta experter under devisen ”it takes one to know one”.

Jag kan erbjuda ett stort och varierat tjänsteutbud, och det är du som kund som har behoven, jag har kunskapen.

 

I grunden handlar det om att göra rätt. Utbilda personalen, skaffa rätt utrustning till lagret, möblera kontoret på rätt sätt eller skaffa ny stol till förarhytten.

Verksamheten i Ergomore består i korta drag av följande aktiviteter.

 

Ergonomiutbildning för medarbetare och chefer.

Ergonomiutbildning inom branscher såsom transport, lager, logistik, bevakning och tillverkning.

Utbildning inom hälsa, stress, sömn och kost.

Ergonomiska analyser. Jag har medverkat och medverkar i projekt där det handlar om att göra rätt från början.

Böcker och produkter.

Samarbeten.

Intentionsbaserad ergonomi